Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Clara ohjelmisto

Clara tarjoaa tehokkaan ja turvallisen ohjelmiston vapaaehtoistyön organisointiin. Se on myös varainhankinnan ohjelmisto, joka auttaa tehostamaan lahjoituspolut ja taloushallinnon prosessit. Clara on sekä CRM että järjestöjen toiminnanohjaus, joka tarjoaa monipuoliset näkymät asiakkaisiin, vapaaehtoisiin, yhteistyökumppaneihin ja niiden työntekijöihin.

Clara ratkaisee

Clara on tehokas työkalu, jolla voi yhdistää avuntarvitsijat ja vapaaehtoiset. Se vähentää vapaaehtoistyön koordinoinnin työmäärää ja parantaa varainhankinnan näkyvyyttä lahjoittajiin ja yhteistyökumppaneihin. Ennen kaikkea raportointi ja tilastointi on vaivatonta Claran valmiiden raporttien avulla.

Claran vahvuudet

Claran käyttöönotto onnistuu nopeasti ja vaivattomasti ja sen käyttöönotto on kustannustehokasta. Alhaiset käyttökustannukset sekä selkeä ja ymmärrettävä käyttöliittymä monipuolisine raportointimahdollisuuksineen tekevät siitä tarkoituksenmukaisen järjestelmän erityisesti kolmannelle sektorille.

Katso videoesittely

Videolta näet miten helppoa vapaaehtoistyön koordinointi on Claran avulla.

Referenssit

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa on tarjolla monenlaisia vapaaehtoistehtäviä kaikenikäisille.

Jokaiselle löytyy omien voimavarojen ja kiinnostuksen mukainen tehtävä. Erityistaidot huomioiden voidaan laatia yksilökohtaisia vapaaehtoistehtäviä, etenkin ikäihmisten ja aikuisten parissa tehtävään vapaaehtoistyöhön. Tehtäviin perhehdytetään tai koulutetaan ja palkaton vapaaehtoistoiminta tuottaa tekijälleen iloa, hyötyliikunnan lisäksi. Lisäksi vapaaehtoisille järjestetään virkistystä ja lisäkoulutusta.

Esimerkiksi vapaaehtoiset kulttuurikaverit lähtevät seuraksi kulttuuritapahtumaan, mikäli lähtemisen kynnys on korkea tai yksin lähteminen ei houkuttele. Kulttuurikaverit varaavat liput ja tarvittaessa avustavat tapahtumapaikalle.

Helsingin kaupunki otti Claran vapaaehtoistyön pilottikäyttöön jo keväällä 2014 ja vuoden 2015 aikana laajensi käyttöä kulttuurikaveri- ja saattajatoimintaan.

www.hel.fi
HelsinkiMissio

HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset taistelemaan unohdettujen puolesta – yksinäisyyttä vastaan.

HelsinkiMission tehtävä on ollut jo yli 130 vuotta taistelu köyhyyttä vastaan. Tänä aikana köyhyys on jatkuvasti muuttanut muotoaan. Niin myös järjestön toimintakin. Tänäänkin järjestön missio on etsiä, löytää ja auttaa yksinäisiä kaupunkilaisia.

HelsinkiMissio otti Claran käyttöön vuoden 2014 lopussa, ensin varainhankintaa ja lahjoitussivustoa varten ja vuonna 2015 vapaaehtoistyön koordinointiin sekä koko järjestön toiminnanohjaukseen.

www.helsinkimissio.fi
Syöpäsäätiö

Syöpäsäätiö on 70 vuoden ajan rakentanut tasa-arvoisen syövänhoidon mallimaata. Se on Suomen suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja ja maamme johtava syövän asiantuntija. Syöpäsäätiö tukee myös sairastuneita ja heidän läheisiään.

Syöpäsäätiö toimii lahjoitusvaroin ja osana varainhankinnan digitalisaatiota se otti käyttöön Clara järjestelmän keväällä  2016.

www.syopasaatio.fi
Tukenasi.fi

Tukenasi ry työskentelee nuorten aikuisten ja yli 60 -vuotiaiden tukemiseksi.  Toiminta nojautuu vahvasti vapaaehtoistyöhön ja työkavereina onkin yli 200 aktiivista vapaaehtoistyöntekijää.

Tukihenkilötoiminta tarjoaa tukeaan 60+ vuotiaille vaikeissa elämänmuutostilanteissa. Apu perustuu tasavertaiseen kohtaamiseen, kiireettömään läsnäoloon ja kuuntelemiseen.

Oma Koutsin vapaaehtoiset auttavat 17-29v nuoria aikuisia työelämä- ja opiskeluasioissa. Tuki on konkreettista yhdessä tekemistä ja uusien asioiden oppimista, luotettavan aikuisen tukea, tsemppausta ja uskoa nuoren osaamiseen.

Tukenasi ry otti Claran käyttöön syksyllä 2014 asiakkuuksien hallintaan ja kohtaamisten tilastointiin.

tukenasi.fi