Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Clara ohjelmisto

Clara tarjoaa tehokkaan ja turvallisen ohjelmiston vapaaehtoistyön organisointiin. Se on myös varainhankinnan ohjelmisto, joka auttaa tehostamaan lahjoituspolut ja taloushallinnon prosessit. Clara on sekä CRM että järjestöjen toiminnanohjaus, joka tarjoaa monipuoliset näkymät asiakkaisiin, vapaaehtoisiin, yhteistyökumppaneihin ja niiden työntekijöihin.

Clara ratkaisee

Clara on tehokas työkalu, jolla voi yhdistää avuntarvitsijat ja vapaaehtoiset. Se vähentää vapaaehtoistyön koordinoinnin työmäärää ja parantaa varainhankinnan näkyvyyttä lahjoittajiin ja yhteistyökumppaneihin. Ennen kaikkea raportointi ja tilastointi on vaivatonta Claran valmiiden raporttien avulla.

Claran vahvuudet

Claran käyttöönotto onnistuu nopeasti ja vaivattomasti ja sen käyttöönotto on kustannustehokasta. Alhaiset käyttökustannukset sekä selkeä ja ymmärrettävä käyttöliittymä monipuolisine raportointimahdollisuuksineen tekevät siitä tarkoituksenmukaisen järjestelmän erityisesti kolmannelle sektorille.

Katso videoesittely

Videolta näet miten helppoa vapaaehtoistyön koordinointi on Claran avulla.

Referenssit

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupungilla on tarjolla monenlaisia vapaaehtoistehtäviä kaikenikäisille.

Jokaiselle löytyy omien voimavarojen ja kiinnostuksen mukainen tehtävä. Erityistaidot huomioiden voidaan laatia yksilökohtaisia vapaaehtoistehtäviä, etenkin ikäihmisten ja aikuisten parissa tehtävään vapaaehtoistyöhön. Tehtäviin perhehdytetään tai koulutetaan ja palkaton vapaaehtoistoiminta tuottaa tekijälleen iloa, hyötyliikunnan lisäksi. Lisäksi vapaaehtoisille järjestetään virkistystä ja lisäkoulutusta.

Helsingin kaupunki otti Claran vapaaehtoistyön pilottikäyttöön jo keväällä 2014 ja vuoden 2015 aikana laajensi käyttöä kulttuurikaveri- ja saattajatoimintaan. Vuosina 2020-2021 Helsinki-apu projektin vapaaehtoistyö koordinointiin Claran avulla.

hel.fi
HelsinkiMissio

HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset taistelemaan unohdettujen puolesta – yksinäisyyttä vastaan.

HelsinkiMission tehtävä on ollut jo 140 vuotta taistelu köyhyyttä ja yksinäisyyttä vastaan. Tänäänkin järjestön missio on etsiä, löytää ja auttaa yksinäisiä kaupunkilaisia.

HelsinkiMissio otti Claran käyttöön vuoden 2014 lopussa, ensin varainhankintaa ja lahjoitussivustoa varten ja vuonna 2015 vapaaehtoistyön koordinointiin sekä koko järjestön toiminnanohjaukseen.

helsinkimissio.fi
Oulun Diakonissalaitos

ODL tarjoaa elämänhallintaa tukevia sosiaalisen vahvistamisen palveluita sekä edistää ihmisten hyvinvointia ja siihen liittyvää tieteellistä tutkimusta.

ODL:n vapaaehtoistoiminta tekee mahdolliseksi sen, että vapaaehtoisten osaaminen ja tarjoama apu löytää perille, mikä vuorostaan edistää kohtaamisia ja merkityksellisyyden kokemuksia.

ODL otti Claran käyttöön vuoden 2018 alussa vapaaehtoistoiminnan koordinointiin.

odl.fi
Suomen Pakolaisapu

Suomen Pakolaisapu ry on Suomen suurin pakkomuuttoon liittyviin kysymyksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö, joka auttaa vuosittain tuhansia ihmisiä toipumaan konflikteista ja kotoutumaan uusiin yhteiskuntiin.

Yhdistyksen vapaaehtoistyö vahvistaa maahanmuuttaneiden kielitaitoa, hyvinvointia ja verkostoja sekä auttaa heitä löytämään töitä, opiskelemaan ja toimimaan aktiivisesti yhteiskunnassa.

Suomen Pakolaisapu otti Claran käyttöön vuoden 2020 alussa vapaaehtoistoiminnan koordinointiin ja asiakkuuksien hallintaan.

pakolaisapu.fi