Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ajankohtaista

HelpingApp mobiilisovellus

Voit käyttää Claran vapaaehtoistyön toiminnallisuuksia myös HelpingApp mobiilisovelluksella. Sovellus helpottaa avoimien vapaaehtoistehtävien hakua ja niihin ilmoittautumista ja siten yhdistää avuntarvitsijat ja auttajat entistä nopeammin. Sovelluksen avulla myös kommunikointi helpottuu, sillä siitä löytyy pikaviestintä -toiminnallisuus, jolla vapaaehtoiset voivat kommunikoida koordinaattorien tai muiden vapaaehtoisten kanssa.

HelpingApp sovelluksen on toteuttanut CGI yhteistyössä Clara Finlandin kanssa ja se on osa CGI:n kansainvälistä yritysvastuu-ohjelmaa. Sen voi ladata Applen ja Googlen sovelluskaupoista.

Lue lisää HelpingApp sovelluksesta

Clara tarjoaa joustavan ratkaisun järjestöjen lahjoituksille

Claraan voit joustavasti integroida myös järjestösi verkkosivut ja lahjoitustoiminnot, kuten kuukausilahjoittajien rekisteröinnin, kertalahjoitukset, merkkipäiväkeräyksen tai yrityslahjoitusten laskun tilauksen.

Sivut toimivat kiinteässä yhteydessä Claran vapaaehtoistyön ja CRM-osion kanssa kustannustehokkaana pakettina. Jätä sivuiltamme yhteydenottopyyntö ja kerromme, miten voimme toteuttaa kokonaisen lahjoitus- ja varainhankintaympäristön ratkaisun kustannustehokkaasti.